Mijn verhaal

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik

Graag delen wij verhalen van mensen die staan rondom een broer, zus of kind met een beperking. Ook jouw verhaal delen? Laat het ons weten en neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op met Sien.

Persoonlijke verhalen en interviews zijn een weergave van hoe de schrijver of degene die ge├»nterviewd is zich een en ander herinnert en hoe dit in zijn herinnering en gevoelens blijvend een plaats gekregen heeft. Belangenvereniging Sien is hier niet aansprakelijk voor. Belangenvereniging Sien aanvaardt voorts geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van door derden aangeboden informatie op deze website.

Nog maar kort lid

Sien bestaat in 2021 65 jaar. Wat betekent dat voor onze leden? Bureauhoofd Nicoline interviewt met veel plezier een drietal personen. Suzanne Hack is nog maar kort lid.

Intro afbeelding voor artikel: Suzanne Hack

Al heel lang lid

Sien bestaat in 2021 65 jaar. Wat betekent dat voor onze leden? Bureauhoofd Nicoline interviewt met veel plezier een drietal leden. Meneer Boxsem is al heel lang lid.

Intro afbeelding voor artikel: Meneer Boxsem

Herinneringen van een vroegere adjunct-directeur

Sien bestaat in 2021 65 jaar. Wat betekent dat voor onze leden en oud-werknemers? Bureauhoofd Nicoline interviewt met veel plezier een drietal personen. Meneer Hakstege werkte lange tijd bij Sien.

Intro afbeelding voor artikel: Meneer Hakstege

`Ik ben zijn stem!'

Dennis Overeem is ernstig verstandelijk beperkt. Hij kan zich nauwelijks verstaanbaar maken. Dat is niet alleen heel frustrerend voor hem, maar ook ingewikkeld voor zijn omgeving.

Intro afbeelding voor artikel: Anita en Dennis

Gewoon een bijzondere levensgenieter

Het is nog donker als ik vrolijke geluiden hoor. Ik kijk op de beeldbabyfoon en zie dat Gideon rechtop in zijn veilige, aangepaste bed zit. Zo te horen heeft hij weer zin in een nieuwe dag. 

Intro afbeelding voor artikel: Gideon van der Velde

Zoektocht naar een passende woonplek voor Debbie

Debbie, bijna volwassen, woont tot ieders tevredenheid thuis. Maar haar ouders willen op tijd nadenken over haar toekomstige zelfstandige woonplek.

Intro afbeelding voor artikel: Debbie Kuayin