Over ons-Samenwerkingspartners

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik

Sien werkt samen met diverse organisaties die zich willen inzetten voor mensen met een verstandelijke beperking en hun naasten.

Sien werkt samen met de volgende collega belangenorganisaties op het gebied van onder andere belangenbehartiging naar de overheid & beleidsmakers in de zorg en het informeren van onze achterbannen door middel van bijeenkomsten.

Het Trimbos-instituut doet onderzoek naar mentale gezondheid en heeft o.a. veel kennis van normaal begaafde kinderen van ouders met psychiatrische problematiek of verslavingsproblemen.

Intro afbeelding voor artikel: Trimbos-instituut

De CHE en Belangenvereniging Sien vormen samen een ‘Professionele LeerGemeenschap’ (PLG) : een team van docenten, professionals en studenten die onder leiding van een coach, samen leren rondom vragen uit de praktijk.

Intro afbeelding voor artikel: Christelijke Hogeschool Ede (CHE)

Het GebruikersNetwerk Digitale Inclusie zet zich in voor een samenleving waarin digitale informatie, diensten en producten toegankelijk, gebruiksvriendelijk en begrijpelijk zijn voor iedereen.

Intro afbeelding voor artikel: GebruikersNetwerk Digitale Inclusie

Healthy Houten is een netwerk van bedrijven, organisaties en enthousiaste inwoners, die het maken van een gezonde keuze makkelijker en leuker wil maken. Healthy Houten bestaat al uit meer dan 40 partners, waaronder Belangenvereniging Sien, die willen bijdragen aan het verbeteren van een gezonde leefstijl in Houten. https://www.healthyhouten.nl/

Intro afbeelding voor artikel: Healthy Houten

De eerste 1.000 levensdagen van een baby zijn cruciaal voor de ontwikkeling van het kind. De gezondheid voor, tijdens en na de geboorte is een belangrijke voorspeller van zowel fysieke als mentale problemen op latere leeftijd. Alle kinderen in Houten verdienen een kansrijke start.

Intro afbeelding voor artikel: Kansrijke start Houten

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!