Lid worden

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik

Leden van Sien kunnen rekenen op onze hulp, persoonlijk advies en informatie over belangrijke onderwerpen zoals geld, zorg en participatie.

Sien is een vereniging waar leden elkaar ontmoeten, steunen en informatie delen. Namens jou en samen met jou komen we op voor de belangen van mensen met een beperking. Leden ontvangen drie keer per jaar ons ledenblad MagaSien en krijgen vrij toegang tot alle informatie op deze website. Ook kun je je abonneren op onze digitale nieuwsbrief die je maandelijks op de hoogte houdt van belangrijke ontwikkelingen. 

Je bent al lid van Sien voor € 39 per jaar als we het lidmaatschapsgeld kunnen afschrijven middels een automatische incasso en € 41,50 per jaar als je het bedrag liever zelf overmaakt. Sommige zorgverzekeraars vergoeden het lidmaatschap van een vereniging als Sien. Bekijk hier welke zorgverzekeraars dat zijn. 

Lidmaatschapsinformatie

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ik geef toestemming voor het toesturen van de digitale nieuwsbrief van Sien. Ongeldige invoer

Betalen

Vul uw IBAN nummer in deze opmaak: NL12 ABCD 1234 5678 90 De spaties zijn hierbij optioneel
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Het wachtwoord moet 2 hoofdletters, 1 speciaal teken, 2 getallen, 2 gewone letters bevatten en minimaal 7 tekens lang
De wachtwoorden komen niet overeen!
U dient akkoord te gaan met ons privacystatement
Themabijeenkomst

Help, mijn kind wordt 18! Wat moet ik regelen?
Voor kinderen met een verstandelijke beperking die 18 jaar worden, verandert er veel in de wet- en regelgeving. Wat betekent dat voor jou als ouder? Sien helpt je graag op weg en organiseert daarom voor leden en andere belangstellende ouders, verwanten en professionals drie themabijeenkomsten.

Politiek Ontbijt

21 september 2018 - Den Haag.
Thema: Kwaliteit van leven.

Sien en Kansplus organiseren op vrijdagochtend 21 september een politiek ontbijt. Het thema voor het politieke ontbijt is “Wat is nodig voor een goede kwaliteit van leven voor mensen met een verstandelijke beperking?”. Tijdens deze bijeenkomst willen we politici voeden met informatie uit het veld en de verbinding versterken tussen het werk van belangenorganisaties en de politiek.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!