Team en bestuur

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik
Bureauhoofd

Nicoline werkt sinds 2020 als Bureauhoofd bij Sien. Zij houdt zich in deze functie onder andere bezig met de dagelijkse leiding van de werkorganisatie, het beleid, de financiën en natuurlijk de belangenbehartiging van Sien. Ze geniet enorm van haar werk bij Sien. Sien’s slogan: `Ik ben anders net als jij. Jij bent anders net als ik’ verwoordt volgens haar mooi, hoe we als mensen naar anderen en naar onszelf mogen kijken. Wat ze ook waardevol vindt, is dat het christelijk geloof een inspiratiebron is voor Sien. Haar droom is dat onze maatschappij en de politiek de belangen van mensen met een beperking altijd én automatisch mee gaan nemen. Voordat Nicoline bij Sien kwam, werkte ze dertien jaar in verschillende functies bij Het Oranje Kruis. Daarvoor was ze vijftien jaar werkzaam in het zorgonderwijs. Nicoline is getrouwd en moeder van twee kinderen.

Nicoline Versluys
Consulent

Jolanda werkt vanaf 2006 als consulent bij Belangenvereniging Sien. Ze heeft veel kennis van allerlei regelingen in de zorg. Jolanda vindt het leuk om hiermee ouders te ondersteunen en versterken, zowel bij persoonlijke vragen als tijdens cursussen. Belangrijk vindt ze aan te sluiten bij de belangen van ieder individu. Jolanda is getrouwd en moeder van drie uitwonende kinderen. Naast haar werk is zij betrokken bij een project in de sloppenwijk van Mombasa en actief als buurtbemiddelaar.

   

Intro afbeelding voor artikel: Jolanda den Hartog
Bestuurslid (voorzitter)

Koos Spanbroek is al vele jaren werkzaam in de gezondheidszorg. Als manager heeft hij in de afgelopen jaren veel wijzigingen in de zorg meegemaakt. Deze ervaring heeft Koos er (mede) toe gebracht om in 2014 als vrijwilliger aan de slag te gaan in het bestuur van Sien. Koos zet zich in om voor de belangen van de leden op te komen en invloed uit te oefenen op het te vormen beleid van de verschillende overheden. De belangrijkste opdracht voor het bestuur is volgens Koos om de vereniging zo te organiseren dat zij toekomstbestendig is. Zodat Sien de leden optimaal kan ondersteunen. Daar draagt hij graag zijn steentje aan bij.Koos Spanbroek (1955) is vader van drie zonen en woont in Dongen.

Intro afbeelding voor artikel: Koos Spanbroek
Bestuurslid (penningmeester)

Joop van der Weijde heeft in zijn loopbaan gewerkt als controller en is een eigen bedrijf gestart voor administratieve en financiële dienstverlening. Mede daardoor werd hij enthousiast om te reageren toen er een vacature van penningmeester in het bestuur van Sien kwam. Al snel werd duidelijk dat zijn expertise en ervaring nuttig zijn voor de vereniging. Hij levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van Sien in de toekomst. Joop van der Weijde is geboren in 1947 en woonachtig in Waddinxveen. 

Joop van der Weijde
Bestuurslid (secretaris)

Brenda van Zeeland is de secretaris van het bestuur van Sien. Daarnaast is zij ook werkzaam als locatiemanager bij stichting Gemiva-SVG te Numansdorp en bestuurssecretaris bij Stichting Mentorschap Midden-Nederland. Brenda is een echte bruggenbouwer. Ze wil het beste van de werelden waar ze een bijdrage aan levert met elkaar in contact brengen, omdat ze ziet dat we veel van elkaar kunnen leren. Brenda woont in Strijen (Zuid-Holland) met partner Wilco en een hondje. Ze is 43 jaar en mentor van een jongeman van 27 met een verstandelijke beperking. Vakanties vieren in het buitenland is een zeer grote hobby waarbij ze graag duikt.

Intro afbeelding voor artikel: Brenda van Zeeland
Bestuurslid

Karolien vindt dat mensen met een verstandelijke beperking er helemaal bij horen in onze samenleving. Al jaren is ze politiek actief voor de ChristenUnie, sinds 2010 als raadslid. Vanuit haar politieke ervaring weet ze dat mensen met een beperking een ‘stem’ richting diverse instanties goed kunnen gebruiken. Die ‘stem’ wil zij ook via Sien graag zijn. Dit alles vanuit de overtuiging dat elk mens voor God belangrijk is! Karolien Pouwels-Koopman (1973) woont met haar gezin in Leusden. 

Intro afbeelding voor artikel: Karolien Pouwels-Koopman
Secretaresse

Mirjam den Oudsten ontzorgt haar collegae achter de schermen op secretarieel gebied. Dat geen dag hetzelfde is maakt het werk boeiend en uitdagend. Onmisbare ingrediënten daarbij zijn loyaliteit, collegialiteit en humor. Mirjam creëert graag enige structuur en wat gezelligheid om zich heen. In haar contacten zijn zorgvuldigheid, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht belangrijk. Werken voor deze waardevolle doelgroep stemt haar dankbaar!Mirjam den Oudsten werkt sinds 2006 voor de vereniging. 

Intro afbeelding voor artikel: Mirjam den Oudsten
Mijn verhaal
Mijn verhaal

Graag delen wij verhalen van mensen die staan rondom een broer, zus of kind met een beperking.
Ook jouw verhaal delen? Laat het ons weten en neem contact op met Sien door te mailen naar info@sien.nl.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!