Over ons-Vacature

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik

Ben je ge├»nteresseerd in een van onderstaande vacatures? Neem contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  030 - 2363738. We gaan graag met je in gesprek. 

 • Gezocht: gedreven vrijwilliger KOVB
  Heb jij al langere tijd de wens om een deel van je tijd zinvol besteden en echt van betekenis zijn?
  Dan is dit je kans! Belangenvereniging Sien is op zoek naar een enthousiaste, gedreven en integere vrijwilliger die haar werkgroep KOVB (kinderen van ouders met een verstandelijke beperking) komt versterken.
  Wil bepalen of dit iets voor je is? Klik dan hier voor een uitgebreider functieprofiel. En wellicht gaat jouw wens omgezet worden in daadkracht.

 • Gezocht: vrijwilliger SienEigenwijs (supportouder / supportbrus)
  Wil jij met jouw ervaringskennis andere ouders, broers of zussen helpen? Wil je een luisterend oor zijn voor familieleden die op zoek zijn naar informatie zoals over de zorg, financi├źn en participatie, maar ook gewoon een luisterend voor familieleden die hun verhaal kwijt willen. Vanuit jouw eigen ervaringen en zoektocht kan jouw kennis van waarde zijn voor anderen en hen verder helpen bij hun specifieke vragen.
  Wil je lezen wat we nog meer te bieden hebben en bepalen of dit iets voor je is? Klik dan hier voor een uitgebreider functieprofiel ervaringsdeskundige SienEigenwijs. 

 • Gezocht: ervaren fondswerver
  Heb jij ervaring met fondsenwerving? En wil je jouw kennis en kunde als vrijwilliger inzetten voor mensen met een beperking? Bij Sien kunnen we jou goed gebruiken! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • Gezocht: enthousiaste vrijwilligers
  Bij Sien zijn wij altijd blij met vrijwilligers. Ben je betrokken bij mensen met een beperking en zet jij je graag voor hen in? Een open sollicitatie is altijd welkom. Je kunt je brief met cv opsturen naar Nicoline Versluys via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!