Over ons-Vacature

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik
 • Ben jij onze nieuwe voorzitter?
  Vind jij het leuk om samen te werken in een team, neem je gemakkelijk het initiatief en wil je graag een betekenisvolle vrijwilligersfunctie vervullen? Dan is de functie van voorzitter van het bestuur van onze belangenvereniging iets voor jou!
  Wij zetten ons samen met duizenden leden en vrijwilligers in voor een samenleving waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen meedoen en waar aandacht is voor hun verwanten.
  Als voorzitter ben je de spil van ons bestuur en geef je richting aan onze vereniging. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie horen? Bekijk dan onze video en wie weet drinken we binnenkort een kopje koffie samen.
  Word jij de nieuwe voorzitter van Sien? - YouTube

 • Gezocht: gedreven vrijwilliger KVBO
  Heb jij al langere tijd de wens om een deel van je tijd zinvol besteden en echt van betekenis zijn?
  Dan is dit je kans! Belangenvereniging Sien is op zoek naar een enthousiaste, gedreven en integere vrijwilliger die haar werkgroep KVBO (kinderen van ouders met een verstandelijke beperking) komt versterken.
  Wil bepalen of dit iets voor je is? Klik dan hier voor een uitgebreider functieprofiel. En wellicht gaat jouw wens omgezet worden in daadkracht.

 • Gezocht: vrijwilliger SienEigenwijs (supportouder / supportbrus)
  Wil jij met jouw ervaringskennis andere ouders, broers of zussen helpen? Wil je een luisterend oor zijn voor familieleden die op zoek zijn naar informatie zoals over de zorg, financi├źn en participatie, maar ook gewoon een luisterend voor familieleden die hun verhaal kwijt willen. Vanuit jouw eigen ervaringen en zoektocht kan jouw kennis van waarde zijn voor anderen en hen verder helpen bij hun specifieke vragen.
  Wil je lezen wat we nog meer te bieden hebben en bepalen of dit iets voor je is? Klik dan hier voor een uitgebreider functieprofiel ervaringsdeskundige SienEigenwijs. 

 • Gezocht: ervaren fondswerver
  Heb jij ervaring met fondsenwerving? En wil je jouw kennis en kunde als vrijwilliger inzetten voor mensen met een beperking? Bij Sien kunnen we jou goed gebruiken! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • Gezocht: enthousiaste vrijwilligers
  Bij Sien zijn wij altijd blij met vrijwilligers. Ben je betrokken bij mensen met een beperking en zet jij je graag voor hen in? Een open sollicitatie is altijd welkom. Je kunt je brief met cv opsturen naar Nicoline Versluys via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!