Over ons-Vacature

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik
Afbeelding bij het artikel Vacature
 • Gezocht: Gedreven vrijwilliger KVBO
  Heb jij al langere tijd de wens om een deel van je tijd zinvol besteden en echt van betekenis zijn?
  Dan is dit je kans! Belangenvereniging Sien is op zoek naar een enthousiaste, gedreven en integere vrijwilliger die haar werkgroep ‘Kinderen van Verstandelijk Beperkte Ouders’ KVBO komt versterken.

  Wil bepalen of dit iets voor je is? Klik dan hier voor een uitgebreider functieprofiel. En wellicht gaat jouw wens omgezet worden in daadkracht!

 • Gezocht: enthousiaste bestuursvoorzitter
  Heb jij al goede voornemens voor 2022? Sien helpt jou om daar werk van te maken! Want wij zijn hard op zoek naar een nieuwe bestuursvoorzitter! Heb jij hart voor mensen met een verstandelijke beperking? En lijkt het jou mooi om, samen met vijf andere enthousiaste bestuursleden, een heldere koers en strategie uit te stippelen voor onze betekenisvolle organisatie? Bekijk dan snel onze vacature.

 • Gezocht: enthousiaste vrijwilligers
  Bij Sien zijn wij altijd blij met vrijwilligers. Ben je betrokken bij mensen met een beperking en zet jij je graag voor hen in? Een open sollicitatie is altijd welkom. Je kunt je brief met cv opsturen naar Nicoline Versluys via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..