Over ons-Ambassadeurs

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik

Mensen met een beperking en hun familieleden mogen gezien worden. Daarom zet Sien zich met hart en ziel in om hun belangen te behartigen. Het is helaas nog steeds hard nodig dat er meer aandacht komt voor de situatie van mensen met een beperking en die van hun netwerk. We zijn dan ook blij dat we vier ambassadeurs gevonden hebben die ons daarbij gaan helpen. Ze stellen zich graag aan jullie voor. 

Marike van Weelden is actrice. Samen met haar overleden man Arne Ehrhardt heeft ze twee kinderen. Jons, haar jongste zoon, heeft een meervoudige beperking.

Intro afbeelding voor artikel: Marike van Weelden

Jan de Vries is sinds april 2021 burgemeester van Sliedrecht. Daarvoor was hij lid van de Tweede Kamer, directeur van brancheorganisaties in de zorg, onder andere van MEE, en voorzitter van CNV Connectief.

Intro afbeelding voor artikel: Jan de Vries

Marjan van der Velde combineert het moederschap met het schrijven van blogs en columns voor verschillende tijdschriften en websites. Ze is moeder van drie kinderen: een dochter, een pleegdochter en zoon Gideon.

Intro afbeelding voor artikel: Marjan van der Velde

Gabriël Anthonio is bijzonder hoogleraar in de sociologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij spreekt en schrijft veel over het thema ‘leiderschap’ en geeft strategisch organisatie-advies.

Intro afbeelding voor artikel: Gabriël Anthonio

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!