Over ons-Ledenraad

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik

De leden van Sien worden vertegenwoordigd in de ledenraad. De ledenraad komt minimaal twee keer per jaar bij elkaar.

De ledenraad bekleedt een belangrijke positie binnen Sien. Betrokkenheid van de verenigingsleden staat namelijk hoog in het vaandel bij de vereniging. De ledenraad vertegenwoordigt de belangen van alle verenigingsleden, fungeert als aanspreekpunt, toetst het beleid en beoordeelt de jaarcijfers.

In de ledenraad van Sien zijn de volgende leden vertegenwoordigd:
- Joop van Rossem woonachtig in Monster.
- Ida van Kreuningen namens de regionale commissies Utrecht Noordwest en Utrecht Zuidwest;
- Gré de Vries woonachtig in Woerden;
- Jaap Hulshof namens de regionale commissie Drenthe;
- Maarten Haasnoot namens de regionale Commissie Eindhoven-Helmond; 
Ina Schep woonachtig in Langerak. 

Weet u dat u als lid van Sien de vergaderingen van de ledenraad als toehoorder kunt bijwonen? U bent van harte welkom!
U kunt zich aanmelden als toehoorder en/of u kunt agendapunten aanleveren, bij voorkeur per e-mail via het secretariaat van de ledenraad. Contactpersoon is Mirjam den Oudsten, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer: 030 - 236 37 38.

De geplande data van de vergaderingen van de ledenraad in 2019 zijn:

- donderdag 14 maart 2019 van 12.30 tot 15.00 uur
- donderdag 18 april 2019 van 11.30 tot 13.00 uur
- donderdag 4 juli 2019 van 12.30 tot 13.00 uur
- donderdag 3 oktober 2019 van 11.30 tot 13.00 uur optioneel
- donderdag 28 november 2019 van 11.30 tot 13.00 uur

De vergaderingen worden gehouden bij Sien, Randhoeve 221 in Houten. Is dit niet mogelijk, dan wordt uitgeweken naar de Opstandingskerk, Het Kant 1 in Houten.

Naast de reguliere ledenraadvergaderingen komt de ledenraad een keer per jaar met het voltallige bestuur van Sien bij elkaar.

Wij zoeken nog leden voor de Ledenraad want het zou goed zijn als alle regio’s erin vertegenwoordigd zijn. Kom een keer een Ledenraadsvergadering bijwonen, wie weet heeft u wel verborgen talenten, die u hiervoor kunt inzetten!

Denktank
De ledenraad probeert onder meer zo goed mogelijk te verwoorden wat er in het land leeft. Om dat goed te kunnen doen roept de ledenraad tweemaal per jaar een groep mensen bij elkaar: de Denktank. Deze voorziet de ledenraad (en dus de vereniging) van advies op allerlei terreinen waarin Sien een rol zou kunnen spelen.
In deze Denktank zitten mensen die deskundigheid hebben op terreinen waarop Sien werkzaam is of zou moeten zijn, zoals: bedrijfsleven, onderwijs, zorg, arbeid, juridische zaken of opbouwwerk.

Wilt onze vereniging zo af en toe eens adviseren en denkt u dat u iets zou kunnen bijdragen? Er kunnen nog meer mensen zich aansluiten bij de Denktank. Meld u zich via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030- 236 37 38 en iemand van de ledenraad neemt dan z.s.m. contact met u op.
De eerstvolgende Denktank bijeenkomst in 2019 staat gepland op (datum volgt).