Over ons-Ledenraad

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik

De leden van Sien worden vertegenwoordigd in de ledenraad. De ledenraad komt minimaal twee keer per jaar bij elkaar.

De ledenraad bekleedt een belangrijke positie binnen Sien. Betrokkenheid van de verenigingsleden staat namelijk hoog in het vaandel bij de vereniging. De ledenraad vertegenwoordigt de belangen van alle verenigingsleden, fungeert als aanspreekpunt, toetst het beleid en beoordeelt de jaarcijfers.

In de ledenraad van Sien zijn momenteel de volgende leden vertegenwoordigd:
- Maarten Haasnoot namens de regionale Commissie Eindhoven-Helmond; 
- Ina Schep woonachtig in Langerak. 

Weet u dat u als lid van Sien de vergaderingen van de ledenraad als toehoorder kunt bijwonen? U bent van harte welkom!
U kunt zich aanmelden als toehoorder en/of u kunt agendapunten aanleveren, bij voorkeur per e-mail via het secretariaat van de ledenraad. Contactpersoon is Mirjam den Oudsten, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer: 030 - 236 37 38.

De geplande data van de vergaderingen van de ledenraad in 2024 zijn:

- maandag 24 juni 2024 van 14:00 tot 15.30 uur
- maandag 16 december 2024 van 14.00 tot 15.30 uur.

Waar de vergaderingen worden gehouden kunt op opvragen bij Sien via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer: 030 - 236 37 38.

Naast de reguliere ledenraadvergaderingen komt de ledenraad twee keer per jaar met het voltallige bestuur van Sien bij elkaar.

Oproep Ledenraad
Wij zoeken nog leden voor de Ledenraad want het zou goed zijn als alle regio’s erin vertegenwoordigd zijn. Kom een keer een Ledenraadsvergadering bijwonen, wie weet heeft u wel verborgen talenten, die u hiervoor kunt inzetten! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030 - 236 37 38.

Denktank ouders
De Denktank ouders komt twee keer per jaar bijeen om de organisatie van Sien van input te voorzien op diverse (actuele) thema's en over wat er leeft onder de leden.
Denkt u: ik wil Sien best zo af en toe eens adviseren en ik denk dat ik iets zou kunnen bijdragen. U bent van harte welkom, ook op vrijblijvend uitnodigingen te ontvangen voor de Denktankbijeenkomsten! Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030 - 236 37 38 en iemand van de ledenraad neemt dan z.s.m. contact met u op.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!