Informeren

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik

Sien informeert

Sien volgt de ontwikkelingen in de zorg en geeft je persoonlijk advies. Ook delen wij graag onze kennis met je. Veel informatie kun je vinden onder de levensfasen. Het is voor leden daarnaast mogelijk om persoonlijk advies te krijgen van een consulent of van één van de ervaringsdeskundige ouders van Sien Eigenwijs. Deze ervaringsdeskundigen beantwoorden vragen van leden van Sien vaak telefonisch. Het is een laagdrempelige manier om je vragen te stellen, bijvoorbeeld over financiën, zorg en participatie.

MagaSien is het ledenblad van Sien. Al onze leden ontvangen drie keer per jaar MagaSien, een blad waarin we mensen met een beperking en hun netwerk centraal stellen. In ieder nummer staan interviews met onze doelgroep, professionals in de zorg of ervaringsdeskundigen. Uiteraard lees je ook over activeiten van onze vereniging, landelijk en regionaal. Wil je ook dit blad ontvangen? Word dan lid van Sien! 

Leden kunnen MagaSien ook online lezen op deze website, door in te loggen met hun inlognaam en wachtwoord. Niet-leden kunnen een inkijkexemplaar inzien van de laatste nummers van MagaSien.

Maandelijks verschijnt de digitale nieuwsbrief vol actuele berichten over politieke ontwikkelingen, veranderingen in wet- en regelgeving, verenigingsnieuws en lokale, regionale en landelijke activiteiten.

Lees hier de digitale nieuwsbrieven die Sien in de afgelopen periode heeft verzonden. 

Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen? Meld je dan onderaan de pagina aan voor de maandelijkse nieuwsbrief! Ook op social media deelt Sien informatie, zoals op Twitter en Facebook

Onze leden kunnen persoonlijk advies krijgen van een consulent of van één van de ervaringsdeskundige ouders van Sien Eigenwijs. Deze ervaringsdeskundigen beantwoorden vragen van leden van Sien vaak telefonisch. Het is een laagdrempelige manier om je vragen te stellen, bijvoorbeeld over financiën, zorg en participatie.

De 'docu-alert' is inmiddels een begrip in de VG-sector. Het gaat om een nieuwsbrief, samengesteld door Edward de Bruin en Jaap Penninga, met daarin actuele informatie voor de VG-sector in brede zin. De 'docu-alerts' verschijnen in principe eens per week, doorgaans op vrijdag. 

Je kunt je gratis abonneren op de docu-alert door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Platform VG Zuidoost Brabant en Platform Midden- en West Brabant plaatsen wekelijks de docu-alerts op hun website

Daar sta je dan, in de ziekenhuisgang. Terwijl de diagnose nog nagalmt in je hoofd. Misschien had je het al verwacht, misschien ben je juist in shock. Wat betekent deze diagnose? Wat kan ik allemaal verwachten?

Intro afbeelding voor artikel: Gids voor ouders

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!