Waar kunnen mensen met een complexe zorgvraag terecht? 

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik

Mensen met meerdere complexe aandoeningen hebben nog altijd geen garantie op passende zorg.

In het tv-programma Netwerk was op donderdag 20 juni 2019 een reportage over het tekort aan plekken voor verstandelijk beperkte mensen met een complexe zorgvraag. Ook leden van Sien hebben met deze problematiek te maken. Zoals familie Slager, die continue op zoek is naar passende zorg voor hun zoon, lees hun verhaal. Heb jij een soortgelijke situatie en heb je hulp nodig? Wij helpen je graag op weg! Mail je verhaal naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Themabijeenkomst

Help, mijn kind wordt 18! Wat moet ik regelen?
Voor kinderen met een verstandelijke beperking die 18 jaar worden, verandert er veel in de wet- en regelgeving. Wat betekent dat voor jou als ouder? Sien helpt je graag op weg en organiseert daarom voor leden en andere belangstellende ouders, verwanten en professionals drie themabijeenkomsten.

Mijn verhaal

Graag delen wij verhalen van mensen die staan rondom een broer, zus of kind met een beperking.
Ook jouw verhaal delen? Laat het ons weten en neem contact op met Sien door te mailen naar info@sien.nl.

Verkiezingen

Alle Nederlanders vanaf 18 jaar mogen stemmen. Ook mensen met een beperking. Dat gaat niet altijd vanzelf. Voor verstandelijk gehandicapten is het vaak ingewikkeld om zonder hulp van anderen gebruik te maken van dit eenvoudige grondrecht. Belangenvereniging Sien vraagt hiervoor aandacht.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!