Cursussen en workshops

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik
Afbeelding bij het artikel Cursussen en workshops

Iedereen heeft mensen om zich heen nodig. Bij Sien kun je terecht voor verschillende workshops en trainingen gericht op versterken van het eigen sociale netwerk en dat van je kind, broer of zus. Workshops waar je kennis en informatie op kunt doen én andere ouders kunt ontmoeten. Je kunt kiezen uit onderstaande mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om workshops op maat te laten organiseren. Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cursus 'Versterk je netwerk'

Sien organiseert de praktische cursus 'Versterk je netwerk' voor het versterken van het sociale netwerk rondom je kind met een beperking en je gezin. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten.

Bijeenkomst 'Zorg en ondersteuning' 

Een bijeenkomst waarop diverse organisaties, die hulp en ondersteuning bieden, zich aan je voorstellen. Na de pauze is er volop gelegenheid om met jouw persoonlijke vragen bij deze organisaties aan tafel te schuiven. Eerstvolgende bijeenkomst: 25 september 2018 in Houten.

Natuurlijk, een netwerk!

Een sociaal netwerk voor kwetsbare mensen is van groot belang om te kunnen deelnemen aan de samenleving. Heb je een kind, broer of zus met een (verstandelijke) beperking en wil je dat hij of zij meer mogelijkheden krijgt om mee te doen aan activiteiten die bij hem of haar passen? Misschien is de cursus 'Natuurlijk, een netwerk!' dan wel wat voor jou.

Anders vasthouden

Hoe help en begeleid je jouw een kind met een beperking op weg naar een leven met meer zelfstandigheid en zelfredzaamheid? 
Meld je aan voor de cursus Anders Vasthouden en ontdek samen met andere ouders wat je eerst niet voor mogelijk hield.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!