Familie Bubberman

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik

'Je moet doen wat je zelf in gedachten hebt en niet luisteren naar al die professionals. Houd je eigen gedachten vast. '

Aan het woord is familie Bubberman, zij zijn de ouders van Marjan. Marjan heeft heeft het syndroom van Down. Marjan is een levenslustige dame die niet stil kan zitten en graag de dingen zelf doet. In een openharig en persoonlijk filmportret vertellen haar ouders over allerlei zaken die komen kijken bij het ouderschap van een kind met een verstandelijke beperking. 

'Wij hebben al een aantal jaren rondom Marjan een netwerkgroep geformeerd, zodat zij meer mensen om zich heen heeft dan alleen haar ouders. Met sommige van hen gaat ze op stap, anderen komen bij haar langs.'.  

 

Deze film is gemaakt in het kader van het EMPouder project waarbij Sien betrokken was. Emp/Ouder is een driejarig project (van 2017-2019) van negen landelijke belangenorganisaties dat als doel heeft ouders van kinderen met een beperking of chronische ziekte zo te versterken (empoweren) dat zij (nog) beter hun rol als ouder / zorgregisseur van hun kind kunnen vervullen. 

Mijn verhaal
Mijn verhaal

Graag delen wij verhalen van mensen die staan rondom een broer, zus of kind met een beperking.
Ook jouw verhaal delen? Laat het ons weten en neem contact op met Sien door te mailen naar info@sien.nl.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!