Oproep: Ledenraad zoekt leden Denktank

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik
Afbeelding bij het artikel Oproep: Ledenraad zoekt leden Denktank

De Ledenraad van Sien zoekt leden voor een Denktank die de ledenraad twee keer per jaar van input kan voorzien op beleidsmatig gebied.

De leden van de vereniging Sien worden landelijk vertegenwoordigd door de ledenraad. Daarin zitten tien leden van overal uit het land. Zij overleggen regelmatig met het bestuur van de vereniging. Statutair vormen zij zelfs het hoogste orgaan van de vereniging.

De ledenraad probeert onder meer zo goed mogelijk te verwoorden wat er in het land leeft. En dat is moeilijk. Daarom is besloten zo’n tweemaal per jaar een groep mensen bij elkaar te roepen en hen te vragen de ledenraad, en dus te vereniging, van advies te voorzien op allerlei terreinen waarop Sien een rol zou kunnen spelen.

We hebben die groep ‘de denktank’ genoemd. Daarvoor worden mensen gezocht die deskundigheid hebben op terreinen waarop Sien werkzaam is of zou moeten zijn. En dat zijn er nogal wat: bedrijfsleven, onderwijs, zorg, arbeid, juridische zaken, opbouwwerk, enz. Denkt u: ik wil die vereniging best zo af en toe eens adviseren en ik denk dat ik iets zou kunnen bijdragen? Er hebben zich al drie personen gemeld. Er kunnen nog meer mensen bij. Meld u zich via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030 - 236 37 38 en iemand van de ledenraad neemt dan z.s.m. contact met u op.