Onderzoek: Kwetsbaarheid én kracht in gezinnen met een zorgintensief kind

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik
Afbeelding bij het artikel Onderzoek: Kwetsbaarheid én kracht in gezinnen met een zorgintensief kind

Onderzoek naar de goede balans in complexe alledaagse gezinslevens door samenwerking vanuit zorg, (proto)professionaliteit en (ongevraagde) vriendschap.
In dit praktijkgerichte onderzoek staat goede zorg voor gezinnen met een kind met een (zeer) ernstige verstandelijke en/of meervoudige beperking centraal.
Bekijk filmpjes en download de handreiking.

bracht!”

zegt: “Handreiking Samenwerken met gezinnen met een zorgintensief kind Bevindingen, aandachtspunten en eindproducten voortkomend uit het collaboratieve onderzoek ‘Kwetsbaarheid én kracht in gezinnen met een zorgintensief kind’ (2021-2024Met toch wel pijn in het hart neem ik afscheid van het bestuur van Sien. Het waren 8 mooie jaren waarin we samen als bestuur en medewerkers konden werken voor een belangrijke doelgroep, mensen met een verstandelijke beperking. Ik heb ook veel geleerd van de verhalen en ervaring van ouders en verwanten. Die kennis neem ik graag mee naar andere rollen die ik vervul. Maar na zoveel jaar vind ik het gewoon goed dat nieuwe mensen verder gaan met het besturen van Sien. Want wat blijft het belangrijk dat de belangen van deze groep mensen voortdurend onder de aandacht worden gebracht!”
minimaal een halfjaar of eenmalig minimaal € 30,-Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!