Ouder van mijn ouders

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik
Afbeelding bij het artikel Ouder van mijn ouders

In Nederland groeien meer dan 20.000 kinderen op bij tenminste één ouder met een verstandelijke beperking. Uit gesprekken met (volwassen) kinderen blijkt dat zij vaak geen passende hulp en ondersteuning krijgen en dat zij er juist wél veel behoefte aan hebben om gezien te worden.

Daarom ontwikkelde Sien samen met het Trimbos-instituut twee websites:
www.kovb-info.nl & www.Oudervanmijnouders.nl 

Het delen van ervaringen met mensen die ongeveer hetzelfde hebben meegemaakt kan bijdragen aan (h)erkenning en het besef dat je niet de enige bent die dit heeft meegemaakt. Steunpunt KOVB helpt je graag door je in contact te brengen met ervaringsdeskundigen. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

nder eaandacht worden gebracht!”

zegt: “Met toch wel pijn in het hart neem ik afscheid van het bestuur van Sien. Het waren 8 mooie jaren waarin we samen als bestuur en medewerkers konden werken voor een belangrijke doelgroep, mensen met een verstandelijke beperking. Ik heb ook veel geleerd van de verhalen en ervaring van ouders en verwanten. Die kennis neem ik graag mee naar andere rollen die ik vervul. Maar na zoveel jaar vind ik het gewoon goed dat nieuwe mensen verder gaan met het besturen van Sien. Want wat blijft het belangrijk dat de belangen van deze groep mensen voortdurend onder de aandacht worden gebracht!”
minimaal een halfjaar of eenmalig minimaal € 30,-Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!