Gezocht: vrijwillige ondersteuner KVBO

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik
Afbeelding bij het artikel Gezocht: vrijwillige ondersteuner KVBO

Heb jij de wens om een deel van je tijd zinvol te besteden en echt van betekenis te zijn? Dan is dit je kans! Belangenvereniging Sien is op zoek naar een enthousiaste, gedreven en integere vrijwilliger die haar werkgroep ‘Kinderen van Verstandelijk Beperkte Ouders’ (KVBO) komt versterken.

Onze werkgroep KVBO bestaat uit een groep enthousiaste ervaringsdeskundigen. Zij geven o.a. workshops samen met een vrijwilliger van Sien. Heb jij (werk) ervaring en passie voor normaal begaafde kinderen met verstandelijk beperkte ouders en vind je het leuk om samen met een ervaringsdeskundige workshops te geven?  En wil jij jouw steentje bijdragen aan meer herkenning en erkenning voor deze vergeten groep in onze samenleving? Dan ben je bij Sien aan het juiste adres! We bieden je graag de kans om jouw sterke kanten en talenten in te zetten en zo een nuttige bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van deze belangrijke werkgroep.

Wil je lezen wat we nog meer te bieden hebben en bepalen of dit iets voor jou is? Bekijk dan het functieprofiel. We kijken uit naar jouw reactie en hopen dat je snel bij onze werkgroep kunt beginnen!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!