Eerste webinar Sien succesvol!

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik
Afbeelding bij het artikel Eerste webinar Sien succesvol!

Op dinsdagavond 16 september organiseerden we ons eerste webinar. Een nieuwe manier om onze achterban in deze coronatijd te informeren. Notaris Johnny Zandvoort van Vechtstede Notarissen vertelde aan veertig(!) deelnemers de belangrijkste zaken rondom erfrecht rondom een kind met een verstandelijke beperking.

Aan de orde kwamen de wettelijke verdeling, erfbelasting, vermogen en de gevolgen als iemand handelingsonbekwaam is. Na de inleiding was er ruimte voor vragen. Hier werd goed gebruik van gemaakt. De reacties achteraf waren positief. Bijvoorbeeld: ‘Een heel goede inhoud voor een eerste oriëntatie op dit uitgebreide onderwerp’ en ‘Er kwamen veel onderwerpen aan de orde, met hun voor- en nadelen’.

Heb je ook belangstelling voor dit onderwerp? In onze webwinkel vind je een brochure Erven en schenken. We overwegen ook in 2021 een webinar over Erfrecht te houden. Interesse? Laat het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. weten!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!