Sien actueel

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik

Wellicht kent u Prokkel wel. Onlangs hadden we in Nederland weer een Prokkelweek. Stichting Prokkel stimuleert organisaties, bedrijven, particulieren én mensen met een verstandelijke beperking om samen iets te doen tijdens de Prokkelweek: één week in het jaar als voorbeeld en inspiratie voor de rest van het jaar. De Prokkelweek is in 2007 ontstaan vanuit het initiatief van het Fonds Verstandelijk gehandicapten samen met zeven andere organisaties.

Minder bekend is wellicht dat Sien 1 van de mede-oprichters van de Prokkel is. Daarom zit er ook altijd iemand vanuit Sien in het bestuur van Prokkel.

En daar is nu een vacature ontstaan. Daarom de oproep: wie wil namens Sien meedraaien in het Prokkelbestuur. Een actief bestuur dat Nederland breed met hele leuke projecten bezig is. Verbinden van bedrijven en mensen met een verstandelijke beperking, een mooie uitdaging.

Meer informatie over bestuurswerk bij Prokkel kun je krijgen bij Karolien Pouwels (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 06-41488537). We horen graag van jou!

Themabijeenkomst

Help, mijn kind wordt 18! Wat moet ik regelen?
Voor kinderen met een verstandelijke beperking die 18 jaar worden, verandert er veel in de wet- en regelgeving. Wat betekent dat voor jou als ouder? Sien helpt je graag op weg en organiseert daarom voor leden en andere belangstellende ouders, verwanten en professionals drie themabijeenkomsten.

Politiek Ontbijt

21 september 2018 - Den Haag.
Thema: Kwaliteit van leven.

Sien en Kansplus organiseren op vrijdagochtend 21 september een politiek ontbijt. Het thema voor het politieke ontbijt is “Wat is nodig voor een goede kwaliteit van leven voor mensen met een verstandelijke beperking?”. Tijdens deze bijeenkomst willen we politici voeden met informatie uit het veld en de verbinding versterken tussen het werk van belangenorganisaties en de politiek.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!