Sien actueel

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik

Sien-lid Mieke Egtberts-Saalbrink heeft de dag voor Koningsdag een koninklijke onderscheiding kregen. Zij was compleet verrast door haar benoeming tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Mieke Egtberts is al tientallen jaren actief in de samenleving. Zij heeft twintig jaar lang de muziekclub voor mensen met een verstandelijke beperking gecoördineerd. Ook de bingoavonden die zij hield voor cliënten van Abrona en anderen met een verstandelijke beperking zijn zeer gewaardeerd.

Sien feliciteert Mieke Egtberts en alle andere leden die eind april gedecoreerd zijn van harte.

Foto: Mieke Egtberts (midden) met haar koninklijke onderscheiding samen met haar zoon David en Sien-bestuurslid Karolien Pouwels.

Themabijeenkomst

Help, mijn kind wordt 18! Wat moet ik regelen?
Voor kinderen met een verstandelijke beperking die 18 jaar worden, verandert er veel in de wet- en regelgeving. Wat betekent dat voor jou als ouder? Sien helpt je graag op weg en organiseert daarom voor leden en andere belangstellende ouders, verwanten en professionals drie themabijeenkomsten.

Politiek Ontbijt

21 september 2018 - Den Haag.
Thema: Kwaliteit van leven.

Sien en Kansplus organiseren op vrijdagochtend 21 september een politiek ontbijt. Het thema voor het politieke ontbijt is “Wat is nodig voor een goede kwaliteit van leven voor mensen met een verstandelijke beperking?”. Tijdens deze bijeenkomst willen we politici voeden met informatie uit het veld en de verbinding versterken tussen het werk van belangenorganisaties en de politiek.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!