Sien actueel

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik

Hoe kom je in contact met een ernstige meervoudige beperking? 'Meedoen' is voor deze doelgroep niet vanzelfsprekend. Hoe vergroot je voor hen de mogelijkheden voor ontmoetingen met anderen?

Op 25 mei 2018 organiseert Reliëf het symposium 'Hier ben ik! Zie je mij?'. Er zijn diverse bijdragen over communicatie en participatie van mensen met een ernstige verstandelijke beperking. Een symposium voor zorgverleners en het netwerk rondom mensen met een verstandelijke beperking.

Gustaaf Bos is onderzoeker aan het VUmc Metamedia en projectleider van het onderzoek ' Netwerkversterking voor mensen in de marge'. Dit onderzoek wordt gedaan samen met Reliëf (de christelijke vereniging van zorgaanbieders).

Lees meer. 

Themabijeenkomst

Help, mijn kind wordt 18! Wat moet ik regelen?
Voor kinderen met een verstandelijke beperking die 18 jaar worden, verandert er veel in de wet- en regelgeving. Wat betekent dat voor jou als ouder? Sien helpt je graag op weg en organiseert daarom voor leden en andere belangstellende ouders, verwanten en professionals drie themabijeenkomsten.

Politiek Ontbijt

21 september 2018 - Den Haag.
Thema: Kwaliteit van leven.

Sien en Kansplus organiseren op vrijdagochtend 21 september een politiek ontbijt. Het thema voor het politieke ontbijt is “Wat is nodig voor een goede kwaliteit van leven voor mensen met een verstandelijke beperking?”. Tijdens deze bijeenkomst willen we politici voeden met informatie uit het veld en de verbinding versterken tussen het werk van belangenorganisaties en de politiek.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!