Cursus Anders Vasthouden

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik

De cursus duurt vier avonden. De rode draad door het programma is: ervaar hoe je je kind met een beperking een zelfstandiger leven kunt geven zonder het helemaal los te laten.

Een kind met een beperking is op de weg naar volwassenheid vaker aangewezen op steun dan je andere kinderen. Hoe kun je dat zo vormgeven dat ook je kind met een beperking een meer volwassen en zelfstandig leven krijgt zónder dat je het helemaal loslaat? Hoe leer je om gaandeweg los te laten en anders vast te houden?

Onder leiding van een ervaren trainer gaan de deelnemers aan de slag met deze vragen. Ze delen hun ervaringen met andere ouders en doen nieuwe ideeën op. Er is volop gelegenheid vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen.

Momenteel staat er geen nieuwe cursus 'Anders Vasthouden' gepland. Er is wel een digitale module ontwikkeld. Heb je interesse in deze cursus? Laat het ons weten door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De cursus Anders Vasthouden is een project van Sien in samenwerking KansPlus en BOSK in opdracht van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK). Het project wordt ondersteund door stichting NVA/Balans.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!