Bijeenkomst ‘Zorg en ondersteuning in Houten’

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik
Afbeelding bij het artikel Bijeenkomst ‘Zorg en ondersteuning in Houten’

Op dinsdagavond 25 september 2018 organiseert belangenvereniging Sien de bijeenkomst ‘Zorg en ondersteuning in Houten’. Een bijeenkomst waarop diverse organisaties uit Houten, die hulp en ondersteuning bieden, zich aan je voorstellen. Na de pauze is er volop gelegenheid om met jouw persoonlijke vragen bij deze organisaties aan tafel te schuiven.

Wil je als ouder of mantelzorger graag meer weten welke mogelijkheden er in Houten zijn voor zorg en vrije tijd voor kinderen en volwassenen met een beperking? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst. Aanwezig zijn o.a. de Jonge Ontdekker, de Krachtfabriek, van Houten & Co,  Buurtgezinnen, het Sociaal Team Houten, Sportpunt Houten, Reinaerde, DekselsLekker en een onafhankelijk cliëntondersteuner. Al deze organisaties zullen zich kort presenteren en natuurlijk is er daarna alle ruimte om jouw vragen en wensen voor te leggen. Zo kan je in één avond veel informatie ophalen en gelijk contacten leggen.

Belangenvereniging Sien organiseert vanuit een jarenlange ervaring met families rond mensen met een beperking deze bijeenkomst met veel praktische informatie.

De bijeenkomst is met name bedoeld voor ouders, familie en mantelzorgers van iemand met een (verstandelijke) beperking of autisme spectrum stoornis uit Houten en omgeving.

De bijeenkomst ‘Zorg en ondersteuning in Houten’  wordt gegeven op dinsdagavond 25 september op ons kantoor aan de Randhoeve 221 te Houten.

De bijeenkomst is gratis dankzij financiering door de gemeente Houten. Meld je snel aan bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 – 51558580  

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!