Webinar Driehoekskunde

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik
Afbeelding bij het artikel Webinar Driehoekskunde

Als Sien werken we graag samen met andere (belangen)organisaties. Vanuit de gedachte dat we elkaar kunnen aanvullen en versterken. Daarom starten we dit najaar i.s.m. Dit Koningskind met een aantal gezamenlijke webinars. In november vindt het tweede webinar plaats. Dit gaat over Driehoekskunde.

Sien en Dit Koningskind organiseren gezamenlijk een webinar Driehoekskunde op donderdagavond 19 november in samenwerking met orthopedagoog Chiel Egberts. Chiel heeft zich gespecialiseerd in professionele driehoeksrelaties. Hij kan hier heel boeiend en inspirerend over vertellen.

Inhoud
Mensen met een (ernstige) verstandelijke beperking zijn levenslang op zorg aangewezen. Vaak nemen professionele zorgverleners op termijn de dagelijkse zorg van ouders over. Maar daarmee ben jij als ouder niet uit beeld. Ouders hebben en houden een levenslange band met hun kind. Tegelijk hebben de professionals ruimte nodig om goede zorg te kunnen bieden. Een goede samenwerkingsrelatie tussen ouders en professionals is van groot belang voor je kind, maar dat blijkt in de praktijk niet altijd vanzelfsprekend te zijn.

Aanmelden
Meer informatie over hoe je je op kunt opgeven, volgt nog. Houd onze website in de gaten of mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mijn verhaal
Mijn verhaal

Graag delen wij verhalen van mensen die staan rondom een broer, zus of kind met een beperking.
Ook jouw verhaal delen? Laat het ons weten en neem contact op met Sien door te mailen naar info@sien.nl.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!