Webinar Driehoekskunde

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik
Afbeelding bij het artikel Webinar Driehoekskunde

Als Sien werken we graag samen met andere (belangen)organisaties. Vanuit de gedachte dat we elkaar kunnen aanvullen en versterken. Daarom starten we dit najaar i.s.m. Dit Koningskind met een aantal gezamenlijke webinars. In november vindt het tweede webinar plaats. Dit gaat over Driehoekskunde.

Sien en Dit Koningskind organiseren gezamenlijk een webinar Driehoekskunde, over goede samenwerking met de zorgverlener van je kind. Deze webinar is op donderdagavond 19 november van 19:30 tot 21:00 uur in samenwerking met orthopedagoog Chiel Egberts. Chiel heeft zich gespecialiseerd in professionele driehoeksrelaties. Hij kan hier heel boeiend en inspirerend over vertellen.

Inhoud
Heb je een kind met een (ernstige) beperking? Dan komt er een moment dat je jouw kind moet toevertrouwen aan professionele zorgverleners. Zij hebben ruimte nodig om goede zorg te verlenen. Tegelijkertijd blijf jij altijd de ouder, die inspraak heeft en een levenslange band houdt met jouw kind. Hoe zorg je nu voor een goede samenwerkingsrelatie met de professional? 

Orthopedagoog Chiel Egberts is gespecialiseerd in deze zogenoemde driehoeksrelatie tussen de client, het netwerk en de professional. Deze driehoek klinkt vanzelfsprekend, maar het is ook hard werken. Egberts legt tijdens het webinar inspirerend en motiverend uit hoe je deze samenwerking kunt vormgeven.

Aanmelden
Het webinar is gratis voor leden van Sien. Niet-leden betalen € 7,50 via iDEAL.
Aanmelden voor dit webinar kan niet meer.

Mijn verhaal
Mijn verhaal

Graag delen wij verhalen van mensen die staan rondom een broer, zus of kind met een beperking.
Ook jouw verhaal delen? Laat het ons weten en neem contact op met Sien door te mailen naar info@sien.nl.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!