Lotgenotendag KVBO Houten

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik
Afbeelding bij het artikel Lotgenotendag KVBO Houten

Op 31 oktober 2020 komt er een lotgenotenbijeenkomst in Houten voor volwassen kinderen van verstandelijk beperkte ouders. Het thema is: hechting en loyaliteit.

Als je ouders een verstandelijke beperking hebben, heeft dat impact gehad op je opvoeding en op de manier waarop je gehecht bent. Ook loyaliteit aan je ouders speelt een grote rol tijdens het opgroeien, maar ook later als je volwassen bent. Hoe ga je daarmee om? En kun je ook loyaal zijn aan jezelf? 

Hierover gaat de lotgenotendag van Sien. Manuela Puts en Tanja van Bruggen, ervaringsdeskundigen van de werkgroep KVBO, leiden het thema in. Natuurlijk is er volop ruimte om je vragen te stellen, je verhaal te delen en te luisteren naar dat van anderen. ‘s Middags zal Iris de Groot, illustrator en ervaringsdeskundige, een schilderworkshop verzorgen.  

Wanneer: 31 oktober 2020

Waar: Houten e.o.

Programma:

  • 10:30 - 11:00 Inloop
  • 11:00 - 13:00 Thema Hechting en loyaliteit
  • 13:00 - 13.30 Lunch
  • 13.30 - 15:00 Workshop
  • 15:00 - Afsluiting

We vragen een eigen bijdrage van € 20,-. Voor Sien-leden is deze dag gratis. Voor een lunch wordt gezorgd. Uiteraard nemen we de RIVM-richtlijnen in acht.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mijn verhaal
Mijn verhaal

Graag delen wij verhalen van mensen die staan rondom een broer, zus of kind met een beperking.
Ook jouw verhaal delen? Laat het ons weten en neem contact op met Sien door te mailen naar info@sien.nl.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!