Lotgenotendag KVBO Houten

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik
Afbeelding bij het artikel Lotgenotendag KVBO Houten

Van harte welkom op 31 oktober 2020 in Houten op de lotgenotenbijeenkomst voor volwassen kinderen van verstandelijk beperkte ouders. Het thema is: hechting en loyaliteit.

Als je ouders een verstandelijke beperking hebben, heeft dat impact gehad op je opvoeding en op de manier waarop je gehecht bent. Ook loyaliteit aan je ouders speelt een grote rol tijdens het opgroeien, maar ook later als je volwassen bent. Hoe ga je daarmee om? En kun je ook loyaal zijn aan jezelf? 

Hierover gaat de lotgenotendag van Sien. Manuela Puts, Tanja van Bruggen en Rosita Vis, ervaringsdeskundigen van de werkgroep KVBO, leiden het thema in. Natuurlijk is er volop ruimte om je vragen te stellen, je verhaal te delen en te luisteren naar dat van anderen. Vanwege de coronamaatregelen gaat de schilderworkshop niet door en gaan we ’s middags met elkaar wandelen. 

Wanneer: 31 oktober 2020

Waar: Houten e.o.

Programma:

  • 10:00 - 10:30 Inloop
  • 10:30 - 13:00 Thema Hechting en loyaliteit
  • 13:00 - 13.30 Lunch - Graag deze keer de lunch zelf meenemen (vanwege coronamaatregelen)
  • 13.30 - 15:00 Wandelen
  • 15:00 - Afsluiting

We vragen een eigen bijdrage van € 20,-. Voor Sien-leden is deze dag gratis. Voor koffie en thee wordt gezorgd. We hebben in verband met corona een locatie gezocht met veel ruimte. De locatie De Lichtboog is op 15 minuten lopen vanaf het station Houten en er is bij de kerk voldoende parkeergelegenheid. Uiteraard nemen we ook daar alle RIVM-richtlijnen in acht.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag tot ziens!

Mijn verhaal
Mijn verhaal

Graag delen wij verhalen van mensen die staan rondom een broer, zus of kind met een beperking.
Ook jouw verhaal delen? Laat het ons weten en neem contact op met Sien door te mailen naar info@sien.nl.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!