themabijeenkomsten

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik

Themabijeenkomsten en webinars van Sien

Sien organiseert regelmatig bijeenkomsten en webinars om het netwerk rondom mensen met een verstandelijke beperking te informeren en inspireren. 

Sien en Dit Koningskind organiseren op dinsdagavond 26 januari van 20.00-21.00 uur een gratis webinar over vaccinatie. Hierin worden veel vragen beantwoord die leven rondom vaccinatie en mensen met een verstandelijke beperking.

Intro afbeelding voor artikel: Webinar Vaccinatie

Als Sien werken we graag samen met andere (belangen)organisaties. Vanuit de gedachte dat we elkaar kunnen aanvullen en versterken. Daarom starten we dit najaar i.s.m. Dit Koningskind met een aantal gezamenlijke webinars. In november vindt het tweede webinar plaats. Dit gaat over Driehoekskunde.

Intro afbeelding voor artikel: Webinar Driehoekskunde

Help, mijn kind wordt 18! Er komt veel op je af als je kind meerderjarig wordt. Sien organiseert op 5 november een online bijeenkomst om je op weg te helpen met alles wat je moet regelen.

Intro afbeelding voor artikel: Help, mijn kind wordt 18

Van harte welkom op 17 april 2021 de lotgenotenbijeenkomst voor volwassen kinderen van verstandelijk beperkte ouders. Het thema is: hechting en loyaliteit.

Intro afbeelding voor artikel: Lotgenotendag KVBO

Als Sien werken we graag samen met andere (belangen)organisaties. Vanuit de gedachte dat we elkaar kunnen aanvullen en versterken. Daarom starten we dit najaar i.s.m. Dit Koningskind met een aantal gezamenlijke themabijeenkomsten. Op 7 oktober vindt het eerste webinar Zorg en dwang plaats.

Intro afbeelding voor artikel: Webinar Zorg en dwang

Praktische cursus voor het versterken van het sociale netwerk rondom je kind en gezin 

Sien geeft op 5 oktober, 26 oktober en 16 november 2020 de cursus 'Versterk je netwerk'. Deze zal op drie avonden plaatsvinden in Houten.

Intro afbeelding voor artikel: Cursus 'Versterk je netwerk' najaar 2020
Mijn verhaal
Mijn verhaal

Graag delen wij verhalen van mensen die staan rondom een broer, zus of kind met een beperking.
Ook jouw verhaal delen? Laat het ons weten en neem contact op met Sien door te mailen naar info@sien.nl.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!