themabijeenkomsten

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik

Themabijeenkomsten en webinars van Sien

Sien organiseert regelmatig bijeenkomsten en webinars om het netwerk rondom mensen met een verstandelijke beperking te informeren en inspireren. 

Sien organiseert op maandagavond 31 mei 2021 van 19.30 tot 21.00 uur een webinar over erfrecht. Om je op weg te helpen en je vragen te beantwoorden.

Intro afbeelding voor artikel: Webinar Erfrecht 31 mei

Vanwege grote belangstelling organiseren Sien en Dit Koningskind dit voorjaar opnieuw een webinar over de Wet zorg en dwang. Deze keer in samenwerking met Brenda Frederiks, jurist en gezondheidswetenschapper.

Intro afbeelding voor artikel: Webinar Wet zorg en dwang - 22 maart

Sien en Dit Koningskind organiseerden op dinsdagavond 26 januari van 20.00-21.00 uur een gratis webinar over vaccinatie. Hierin werden veel vragen beantwoord die leven rondom vaccinatie en mensen met een verstandelijke beperking. Je kunt hieronder de video van het webinar bekijken of de lijst met meestgestelde vragen downloaden.

Intro afbeelding voor artikel: Webinar Vaccinatie - video

Van harte welkom op 17 april 2021 de lotgenotenbijeenkomst voor volwassen kinderen van verstandelijk beperkte ouders. Het thema is 'De kracht van gez(S)ien worden'. Vanwege de coronamaatregelen is deze bijeenkomst digitaal.

Intro afbeelding voor artikel: Lotgenotendag KVBO

Sien en Dit Koningskind organiseren op dinsdagavond 26 januari van 20.00-21.00 uur een gratis webinar over vaccinatie. Hierin worden veel vragen beantwoord die leven rondom vaccinatie en mensen met een verstandelijke beperking.

Intro afbeelding voor artikel: Webinar Vaccinatie

Als Sien werken we graag samen met andere (belangen)organisaties. Vanuit de gedachte dat we elkaar kunnen aanvullen en versterken. Daarom starten we dit najaar i.s.m. Dit Koningskind met een aantal gezamenlijke webinars. In november vindt het tweede webinar plaats. Dit gaat over Driehoekskunde.

Intro afbeelding voor artikel: Webinar Driehoekskunde
Mijn verhaal
Mijn verhaal

Graag delen wij verhalen van mensen die staan rondom een broer, zus of kind met een beperking.
Ook jouw verhaal delen? Laat het ons weten en neem contact op met Sien door te mailen naar info@sien.nl.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!