themabijeenkomsten

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik

Themabijeenkomsten en webinars van Sien

Sien organiseert regelmatig bijeenkomsten en webinars om het netwerk rondom mensen met een verstandelijke beperking te informeren en inspireren. 

Van harte welkom op 9 oktober 2021 op de lotgenotenbijeenkomst voor volwassen kinderen van verstandelijk beperkte ouders. De bijeenkomst vindt plaats in Houten.

Intro afbeelding voor artikel: Lotgenotendag KVBO

Nieuw! Open avonden

Sien start met (digitale) open avonden voor haar leden. Dit zijn thema-gebonden bijeenkomsten waar ouders/verwanten vooral hun ervaringen kunnen uitwisselen en waar ook iemand namens Sien aanwezig is die inhoudelijk meer van dat onderwerp afweet.

Intro afbeelding voor artikel: Open avond thema Wet zorg en dwang - 14 juni

Het webinar 'Toegang tot en financiering van de beste zorg' dat we op 8 juni organiseren maakt jou graag wegwijs in het oerwoud van de verschillende zorgwetten.

Intro afbeelding voor artikel: Webinar 'Toegang tot en financiering van de beste zorg'

Vanwege grote belangstelling organiseren Sien en Dit Koningskind dit voorjaar opnieuw een webinar over de Wet zorg en dwang. Deze keer in samenwerking met Brenda Frederiks, jurist en gezondheidswetenschapper.

Intro afbeelding voor artikel: Webinar Wet zorg en dwang - 22 maart

Sien en Dit Koningskind organiseerden op dinsdagavond 26 januari van 20.00-21.00 uur een gratis webinar over vaccinatie. Hierin werden veel vragen beantwoord die leven rondom vaccinatie en mensen met een verstandelijke beperking. Je kunt hieronder de video van het webinar bekijken of de lijst met meestgestelde vragen downloaden.

Intro afbeelding voor artikel: Webinar Vaccinatie - video

Sien en Dit Koningskind organiseren op dinsdagavond 26 januari van 20.00-21.00 uur een gratis webinar over vaccinatie. Hierin worden veel vragen beantwoord die leven rondom vaccinatie en mensen met een verstandelijke beperking.

Intro afbeelding voor artikel: Webinar Vaccinatie