Vacature algemeen bestuurslid

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik

Afbeelding bij het artikel Vacature algemeen bestuurslid

Gezocht: Algemeen bestuurslid dat plankgas geeft

Belangenvereniging Sien komt op voor de belangen van mensen met een verstandelijke beperking en hun directe omgeving. Sien helpt, adviseert en informeert bij belangrijke onderwerpen zoals geld, zorg en participatie. Samen met haar leden en vrienden zet Sien zich in voor een samenleving waarin mensen met een verstandelijke beperking gewoon kunnen meedoen, net als ieder ander.

Wie zijn wij?

Sien is meer dan zestig jaar geleden gestart als oudervereniging. Wij laten ons in ons denken en handelen inspireren door christelijke waarden. Iedereen is van harte welkom als lid van onze vereniging. Sien bestaat uit een kleine, gedreven werkorganisatie en een betrokken, collegiaal bestuur. Ons bestuur telt vijf leden. Zij hebben specialistische kennis over onze doelgroep en over de ontwikkelingen in zorg en maatschappij. Voor ons bestuur zijn we per direct op zoek naar een algemeen bestuurslid.

Wat ga je doen?

Vanuit een actieve houding lever je een inhoudelijke bijdrage aan onze strategie. √Čn plankgas geven mag dus! Want we vinden het geweldig als jij Sien wilt helpen bij haar verdere ontwikkeling en lekker innovatief aan de slag gaat. De bestuursvergaderingen vinden ongeveer vijf keer per jaar plaats. Daarnaast zijn er incidenteel nog andere overlegmomenten.

Wie ben jij?

Vanuit een brede maatschappelijke belangstelling wil jij je inzetten voor het welzijn van mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders, familie en vrienden. Je bent een (ervaren) collegiale bestuurder. Het lukt jou om gemiddeld een dagdeel per maand tijd vrij te maken voor Sien. Je hebt een hands-on mentaliteit en zet je graag in. Ben je een ouder of ben je familie van iemand met een verstandelijke beperking en/of ben je werkzaam in de zorg, dan is dat een pre. Sien werkt vanuit christelijke waarden, we gaan ervan uit dat je dit ondersteunt.

Wat bieden wij je?

De mogelijkheid om je passie voor mensen met een beperking om te zetten in bestuurlijke daadkracht en de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden. Ook bieden we je de kans om je (beroepsmatige) kwaliteiten in te zetten voor de samenleving en in het bijzonder voor onze mooie, kwetsbare doelgroep. Je ontvangt een goede reis- en onkostenvergoeding.

Interesse in deze betekenisvolle, mooie functie?

Neem dan contact met ons op! We zien je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag tegemoet. Heb je nog vragen? Stuur ons dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op met bestuursvoorzitter Koos Spanbroek, telefoon 030 - 236 37 38.


Mijn verhaal
Mijn verhaal

Graag delen wij verhalen van mensen die staan rondom een broer, zus of kind met een beperking.
Ook jouw verhaal delen? Laat het ons weten en neem contact op met Sien door te mailen naar info@sien.nl.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!