Levensfases-Kinderen van verstandelijk beperkte ouders

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik

Ben je zelf kind van verstandelijk beperkte ouders en wil je contact, neem dan contact op met Sien. Heb je als professional een vraag of wil je een workshop laten organiseren door de werkgroep, laat het weten aan Sien.

Opgroeien bij ouders met een verstandelijke beperking is voor kinderen heel ingrijpend. Vaak ervaren deze kinderen, ook in hun volwassen leven, grote problemen op allerlei gebied. Sien biedt (volwassen) kinderen van een ouder(s) met een verstandelijke beperking de gelegenheid om met elkaar in contact te komen. Samen met de werkgroep ‘Kinderen van ouders met een verstandelijke beperking’ organiseren we met enige regelmaat ontmoetingsdagen, bijeenkomsten of andere activiteiten.

De werkgroep is voor iedereen toegankelijk. Dus wie mee wil doen, is meer dan welkom! 

Heb je een vraag of wil je meer weten over de activiteiten van de werkgroep voor kinderen van ouders met een verstandelijke beperking? Neem dan contact op met SDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 030- 236 37 38. De consulent en de leden van de werkgroep helpen je graag verder!

 

Themabijeenkomst

Help, mijn kind wordt 18! Wat moet ik regelen?
Voor kinderen met een verstandelijke beperking die 18 jaar worden, verandert er veel in de wet- en regelgeving. Wat betekent dat voor jou als ouder? Sien helpt je graag op weg en organiseert daarom voor leden en andere belangstellende ouders, verwanten en professionals drie themabijeenkomsten.

Mijn verhaal

Graag delen wij verhalen van mensen die staan rondom een broer, zus of kind met een beperking.
Ook jouw verhaal delen? Laat het ons weten en neem contact op met Sien door te mailen naar info@sien.nl.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!