Levensfases-Kind van verstandelijk beperkte ouders. Wat kan Sien voor je betekenen?

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik

Ben je zelf kind van verstandelijk beperkte ouders en wil je contact, neem dan contact op met Sien. Heb je als professional een vraag of wil je een workshop laten organiseren door de werkgroep, laat het weten aan Sien.

Opgroeien bij ouders met een verstandelijke beperking is voor kinderen heel ingrijpend. Vaak ervaren deze kinderen, ook in hun volwassen leven, grote problemen op allerlei gebied. Sien biedt (volwassen) kinderen van een ouder(s) met een verstandelijke beperking de gelegenheid om met elkaar in contact te komen. Samen met de werkgroep ‘Kinderen van ouders met een verstandelijke beperking’ organiseren we met enige regelmaat ontmoetingsdagen, bijeenkomsten of andere activiteiten.

De werkgroep is voor iedereen toegankelijk. Dus wie mee wil doen, is meer dan welkom! 

Lees hier het indringende verhaal van Corrie.  

Heb je een vraag of wil je meer weten over de activiteiten van de werkgroep voor kinderen van ouders met een verstandelijke beperking? Neem dan contact op met SDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 030- 236 37 38. De consulent en de leden van de werkgroep helpen je graag verder!