Levensfases-Gezocht: Gedreven vrijwilliger KVBO

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik

Heb jij al langere tijd de wens om een deel van je tijd zinvol besteden en echt van betekenis zijn?
Dan is dit je kans! Belangenvereniging Sien is op zoek naar een enthousiaste, gedreven en integere vrijwilliger die haar werkgroep ‘Kinderen van ouders met een Verstandelijke Beperking’ KVBO komt versterken.

Onze werkgroep KVBO bestaat uit een groep enthousiaste ervaringsdeskundigen. Zij geven o.a. workshops samen met de consulente of een vrijwilliger van Sien. Heb jij (werk) ervaring en passie voor normaal begaafde kinderen met verstandelijk beperkte ouders en vind je het leuk om samen met een ervaringsdeskundige workshops te geven?  En wil jij jouw steentje bijdragen aan meer herkenning en erkenning voor deze vergeten groep in onze samenleving? Dan ben je bij Sien aan het juiste adres! We bieden je graag de kans om jouw sterke kanten en talenten in te zetten en zo een nuttige bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van deze belangrijke werkgroep.

Wil bepalen of dit iets voor je is? Klik dan hier voor een uitgebreider functieprofiel. En wellicht gaat jouw wens omgezet worden in daadkracht!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!