Agenda-Webinar 'Gezien en gehoord worden en de kracht van kwetsbaar leven' - o.l.v. Gabriël Anthonio

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik
Locatie: online
Datum: 17-06-2024
Afbeelding bij het artikel Webinar 'Gezien en gehoord worden en de kracht van kwetsbaar leven' - o.l.v. Gabriël Anthonio

Een webinar waarin we o.l.v. Gabriël Anthonio verhalen delen die ons raken en inspireren. Gabriël is hoogleraar en ambassadeur van Sien. Gabriëls grote inspiratiebron is zijn zoon Mahil. Mahil heeft een verstandelijke beperking en heeft autisme. Gabriël noemt Mahil ook wel de “slijpsteen van mijn ziel”. Hij leert veel van zijn zoon en wordt er door gevormd. Anthonio deelt graag zijn lessen over kwetsbaar leven en de kracht die daarin schuilt. Hierbij zal hij verwijzen naar de Schrift: “Wat kunnen die paar broodjes en visjes die ik in mijn mandje heb betekenen voor een enorme opgave?"

Als je familie bent van iemand met een verstandelijke beperking draag je veel ervaringen en verhalen met je mee. Er is moeite en er zijn bijzondere momenten. Verhalen die je stilzetten én die je dwingen om in beweging te komen. Graag bieden we op 17 juni de ruimte om deze verhalen met elkaar te delen en zo elkaar te zien en horen. 

Het inspirerende webinar wordt georganiseerd door Dit Koningskind en Belangenvereniging Sien naar aanleiding van een bijeenkomst tijdens Opwekking. Het webinar duurt van 20.00 – 21.15 uur. 

Gratis voor bezoekers van Opwekking en voor leden van Dit Koningskind en Sien.  Niet-leden betalen 5,=

Je kunt je hier aanmelden.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!