Agenda-Theater: Zus van Broer - Houten

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik
Locatie: Houten
Datum: 09-03-2024
Afbeelding bij het artikel Theater: Zus van Broer - Houten

Ben je lid van Sien? Dan mag je op 9 maart gratis naar het theater!

Ambassadeur Marike van Weelden en Pieter Tiddens hebben een mooie en grappige theatervoorstelling gemaakt over broers en zussen van kinderen die een beperking of speciale zorg nodig hebben.

'Zus neemt een besluit; zo kan het niet langer! Haar moeder staat er alleen voor en heeft veel teveel hooi op haar vork. Daarom zet ze haar broer in de bakfiets en begint aan een tocht ver van huis. Haar moeder is natuurlijk in alle staten. Ze schakelt de politie in en alarmeert de pers. Het hele land is in rep en roer. En dat is nou precies waar zus op hoopte! Waarom doet het altijd zo verstandige en lieve meisje dit? De verrassende waarheid komt boven water na een spannende zoektocht.'

Een komedie over een ernstig onderwerp en een 8+ verhaal voor alle leeftijden.
Met deze voorstelling laten ze zien hoe de levens van deze ‘brussen’ eruit zien. De theatervoorstelling is gebaseerd op het - nog te verschijnen - gelijknamige boek.

Als je geen lid bent, dan betaal je €7,50.
Er is plek voor 100 mensen. Vol = vol.
Dus meld je snel aan.

 Lees hier de flyer.

 

 

Kracht van Beleving organiseert ook een mooie familiedag rond de voorstelling en een themabijeenkomst voor mensen die met kinderen en jongeren werken. Ze doen dit in samenwerking het provinciaal overleg Jonge Mantelzorg Fryslân. Toegang is gratis.
Familiedag 23 maart in Leeuwarden
Themabijeenkomst 4 april in Leeuwarden

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!