Agenda-Webinar KOVB Effecten van Jonge Mantelzorg

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik
Datum: 19-03-2024
Afbeelding bij het artikel Webinar KOVB Effecten van Jonge Mantelzorg

Het Steunpunt KOVB van Sien organiseert op 19 maart om 19.30 een webinar voor volwassenen die opgegroeid zijn bij ouders met een verstandelijke beperking i.s.m. Hinke van der Werf, onderzoeker bij de HanzeHogeschool Groningen

Als je opgegroeid bent bij ouders met een verstandelijke beperking ben je al jong gaan zorgen. Voor jouzelf was dat misschien vanzelfsprekend. Maar het was niet normaal; het paste niet bij jouw leeftijd en bij je positie als kind. Welke effecten heeft dit op gehad op jouw persoonlijke ontwikkeling en op je leven nu? Was er voldoende tijd en ruimte om jouw eigen identiteit te ontwikkelen. Was er tijd voor vrienden en vrije tijd? Heb je geleerd om op een gezonde manier met je grenzen om te gaan? En hoe speelt dit nu nog door in je leven? Hinke van der Werf heeft onderzoek gedaan naar de effecten van jong mantelzorger zijn en zij deelt op 19 maart haar uitkomsten. 

Het onderzoek van Hinke geeft je ongetwijfeld inzicht en herkenning. Natuurlijk is er ook ruimte voor jouw vragen en voor uitwisseling van ervaringen.

Je bent van harte welkom! Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan krijg je t.z.t. een link toegestuurd voor de bijeenkomst.

Wil je ook graag lotgenoten fysiek ontmoeten? Dat kan! Meld je dan aan voor onze lotgenotendag op 13 april in Houten.

Van harte welkom bij het webinar en/of de lotgenotendag! 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!