Agenda-Lotgenotendag KVBO

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik
Locatie: Houten
Datum: 09-10-2021
Afbeelding bij het artikel Lotgenotendag KVBO

Van harte welkom op 9 oktober 2021 op de lotgenotenbijeenkomst voor volwassen kinderen van verstandelijk beperkte ouders. Het thema is 'Als je je eigen plek inneemt'. De bijeenkomst vindt plaats in Houten.

Als je ouders een verstandelijke beperking hebben, heeft dat grote impact op je leven. Veel lotgenoten hebben ervaren dat hun ingewikkelde positie in het gezin door weinig mensen is gezien. Ook familie en vrienden kunnen vaak moeilijk begrijpen wat het betekent om slimmer dan je ouders te zijn. Hoe zit het met je loyaliteit? En kan je ook loyaal zijn aan jezelf? Wat betekent het als je je eigen plek in neemt? Mirjan Hijink, trainer bij Buro Systemisch Bewustzijn, gaat ons daar meer over vertellen. Mirjan heeft ook het jeugdboek 'Zie mij' geschreven. Het belooft een boeiende bijeenkomst te worden!

Op deze lotgenotendag willen we aan de hand dit thema met elkaar ervaringen uitwisselen. We gaan ook wandelen. Natuurlijk is er volop ruimte om je vragen te stellen, je verhaal te delen en te luisteren naar dat van anderen. 

Welkom op 9 oktober 2021 in Houten tussen 11.00 - 15.00 uur. 
De bijeenkomst is gratis voor leden van Sien. Niet-leden betalen € 20,-.

Je kunt je hier online aanmelden.