Agenda-Voorstelling Lastige ouders

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik
Locatie: Houten
Datum: 27-09-2021
Afbeelding bij het artikel Voorstelling Lastige ouders

Op maandagavond 27 september van 20.00 - 21.30 uur vertoont Steunpunt Mantelzorg in Houten de voorstelling 'Lastige ouders'. Ook leden en belangstellenden van Belangenvereniging Sien zijn van harte welkom!

In 'Lastige Ouders' nemen actrice Marike van Weelden en theatermaker Pieter Tiddens je mee in hoe het is om met een kind te leven dat voortdurende zorg nodig heeft. Een persoonlijk verhaal over hoe groot liefde en geluk kunnen zijn.

'Lastige Ouders' is een familievoorstelling (vanaf acht jaar), bedoeld voor ouders, broers, zussen en familieleden van gehandicapte kinderen. Maar professionals in de hulpverlening en gehandicaptenzorg zijn van ook harte welkom. Na de voorstelling gaan de spelers in gesprek met het publiek. Als je lid bent van Sien, kun je ook met andere ouders doorpraten op onze open avond op 14 oktober. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De voorstelling is thuis te streamen. Voor inwoners uit Houten is de voorstelling te zien op een groot scherm in de centrale hal van cultuurcentrum Schoneveld. De acteurs zullen in Schoneveld aanwezig zijn voor de nabespreking met het publiek. Kijk je thuis mee? Dan kun je jouw vragen en opmerkingen via de chat delen met hen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze voorstelling. Meld je aan voor de livestream via deze link.