Kinderboek 'Kijk mij eens!'

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik

Het is zover, ons kinderboek “Kijk mij eens!” is er eindelijk! Dit kinderboek is speciaal voor kinderen van 8 tot 10 jaar die bij ouders met een verstandelijke beperking opgroeien. Sien werkte er aan mee. 

Het boek beschrijft het verhaal van een dag uit het leven van Naomi, kind van een moeder met een verstandelijke beperking. Het is bestemd voor kinderen van 8 tot 10 jaar. Het is een samenleesboek om te lezen met de juf, een buurvrouw, een tante of een hulpverlener.

Het boek is tegen verzendkosten te bestellen in onze webwinkel.

Op dinsdag 20 november was de boekpresentatie in de Openbare Bibliotheek van Amsterdam. 

DSC 0180

DSC 0056

 

 

 

 

 

 

 

 

 

73108692 7bf3 4c8f 9a50 595e1514dd34

20181115 kinderboek Kijk mij eens

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ervaringsdeskundigen, professionals, gemeente, sponsoren en partners waren aanwezig.  De eerste exemplaren van het boek zijn door onze voorzitter Koos Spanbroek overhandigd aan Jennie Prins - ervaringsdeskundige, Anne Martien van der Does - kinderombudsman Amsterdam Metropool en aan Esther (8 jaar).Inspiratiemarkt

Wonen met een verstandelijke beperking. Hoe dan?
Er is veel mogelijk op het gebied van wonen voor mensen met een verstandelijke beperking, maar wat is passend voor jou of je kind? Tijdens de landelijke inspiratiemarkt van Sien kun je onder meer kennismaken met diverse soorten woonvoorzieningen, met woon- en zorginnovaties en met ouderinitiatieven. Ook kun je je door experts in workshops laten informeren over onderwerpen zoals wettelijke regelingen, financiën, wachtlijsten en sociale integratie.

Mijn verhaal

Graag delen wij verhalen van mensen die staan rondom een broer, zus of kind met een beperking.
Ook jouw verhaal delen? Laat het ons weten en neem contact op met Sien door te mailen naar info@sien.nl.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!