Kinderboek 'Kijk mij eens!'

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik

Het is zover, ons kinderboek “Kijk mij eens!” is er eindelijk! Dit kinderboek is speciaal voor kinderen van 8 tot 10 jaar die bij ouders met een verstandelijke beperking opgroeien. Sien werkte er aan mee. 

Het boek beschrijft het verhaal van een dag uit het leven van Naomi, kind van een moeder met een verstandelijke beperking. Het is bestemd voor kinderen van 8 tot 10 jaar. Het is een samenleesboek om te lezen met de juf, een buurvrouw, een tante of een hulpverlener.

Het boek is tegen verzendkosten te bestellen in onze webwinkel.

Op dinsdag 20 november was de boekpresentatie in de Openbare Bibliotheek van Amsterdam. 

DSC 0180

DSC 0056

 

 

 

 

 

 

 

 

 

73108692 7bf3 4c8f 9a50 595e1514dd34

20181115 kinderboek Kijk mij eens

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ervaringsdeskundigen, professionals, gemeente, sponsoren en partners waren aanwezig.  De eerste exemplaren van het boek zijn door onze voorzitter Koos Spanbroek overhandigd aan Jennie Prins - ervaringsdeskundige, Anne Martien van der Does - kinderombudsman Amsterdam Metropool en aan Esther (8 jaar).Themabijeenkomst

Help, mijn kind wordt 18! Wat moet ik regelen?
Voor kinderen met een verstandelijke beperking die 18 jaar worden, verandert er veel in de wet- en regelgeving. Wat betekent dat voor jou als ouder? Sien helpt je graag op weg en organiseert daarom voor leden en andere belangstellende ouders, verwanten en professionals drie themabijeenkomsten.

Mijn verhaal

Graag delen wij verhalen van mensen die staan rondom een broer, zus of kind met een beperking.
Ook jouw verhaal delen? Laat het ons weten en neem contact op met Sien door te mailen naar info@sien.nl.

Verkiezingen

Alle Nederlanders vanaf 18 jaar mogen stemmen. Ook mensen met een beperking. Dat gaat niet altijd vanzelf. Voor verstandelijk gehandicapten is het vaak ingewikkeld om zonder hulp van anderen gebruik te maken van dit eenvoudige grondrecht. Belangenvereniging Sien vraagt hiervoor aandacht.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!