Lotgenotendag KVBO 

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik
Afbeelding bij het artikel Lotgenotendag KVBO

Van harte welkom op 31 oktober 2020 de digitale lotgenotenbijeenkomst voor volwassen kinderen van verstandelijk beperkte ouders. Het thema is: hechting en loyaliteit.

Als je ouders een verstandelijke beperking hebben, heeft dat impact gehad op je opvoeding en op de manier waarop je gehecht bent. Ook loyaliteit aan je ouders speelt een grote rol tijdens het opgroeien, maar ook later als je volwassen bent. Hoe ga je daarmee om? En kun je ook loyaal zijn aan jezelf? 

Hierover gaat de lotgenotendag van Sien. Manuela Puts, Tanja van Bruggen en Rosita Vis, ervaringsdeskundigen van de werkgroep KVBO, leiden het thema in. Natuurlijk is er volop ruimte om je vragen te stellen, je verhaal te delen en te luisteren naar dat van anderen. Vanwege de coronamaatregelen wordt er een digitaal programma aangeboden.

Wanneer: 31 oktober 2020

Waar: Digitaal

Programma:

  • 10:30 - 12:00 Thema Hechting en loyaliteit

Deze digitale bijeenkomst is gratis voor leden van Sien. Niet-leden betalen € 5,-.

Deze lotgenotendag heeft inmiddels plaatsgevonden. Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn verhaal
Mijn verhaal

Graag delen wij verhalen van mensen die staan rondom een broer, zus of kind met een beperking.
Ook jouw verhaal delen? Laat het ons weten en neem contact op met Sien door te mailen naar info@sien.nl.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!