Bestuursleden gezocht!

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik
Afbeelding bij het artikel Bestuursleden gezocht!

Wil je zinvol vrijwilligerswerk doen en je inzetten voor mensen met een verstandelijke beperking en hun netwerk? Word bestuurslid van Belangenvereniging Sien!

Belangenvereniging Sien is een enthousiaste vereniging die zich inzet voor het netwerk rondom mensen met een verstandelijke beperking. Op ouders, broers en zussen van mensen met een verstandelijke beperking komt veel af. Mensen met een beperking en een langdurige zorgvraag zijn vaak hun hele leven en op meerdere fronten aangewezen op de hulp of begeleiding van naasten. Dit heeft een grote impact op het leven van hen allebei. Sien maakt zich sterk voor het welzijn van mensen met een verstandelijke beperking en hun familie of netwerk. Dat doen we door het delen van informatie over ontwikkelingen en de impact daarvan op mensen met een verstandelijke beperking, door het faciliteren van ontmoeting en door de belangen te behartigen van mensen met een verstandelijke beperking bij de overheid. 

Wij zoeken mensen met een hart voor deze doelgroep die willen meebouwen aan de vereniging. Samen met de andere bestuursleden ben je van betekenis voor de leden en betrokkenen en krijg je de mogelijkheid om je bestuurlijke vaardigheden toe te passen en te ontwikkelen. Sien biedt de gelegenheid om je netwerk en (vak)kennis te vergroten. Het bestuur vergadert ongeveer zes keer per jaar en kent een vergoedingsregeling voor gemaakte kosten.

Wij zijn op zoek naar een Penningmeester en een Algemeen Bestuurslid.  

Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan je reactie naar ons toe. Heb je nog vragen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op met Koos Spanbroek, telefoon 030-236 37 38.

Mijn verhaal
Mijn verhaal

Graag delen wij verhalen van mensen die staan rondom een broer, zus of kind met een beperking.
Ook jouw verhaal delen? Laat het ons weten en neem contact op met Sien door te mailen naar info@sien.nl.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!