Bestuurslid voor Prokkel gezocht

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik
Afbeelding bij het artikel Bestuurslid voor Prokkel gezocht

Wellicht kent u Prokkel wel. Onlangs hadden we in Nederland weer een Prokkelweek. Stichting Prokkel stimuleert organisaties, bedrijven, particulieren én mensen met een verstandelijke beperking om samen iets te doen tijdens de Prokkelweek: één week in het jaar als voorbeeld en inspiratie voor de rest van het jaar. De Prokkelweek is in 2007 ontstaan vanuit het initiatief van het Fonds Verstandelijk gehandicapten samen met zeven andere organisaties.

Minder bekend is wellicht dat Sien 1 van de mede-oprichters van de Prokkel is. Daarom zit er ook altijd iemand vanuit Sien in het bestuur van Prokkel.

En daar is nu een vacature ontstaan. Daarom de oproep: wie wil namens Sien meedraaien in het Prokkelbestuur. Een actief bestuur dat Nederland breed met hele leuke projecten bezig is. Verbinden van bedrijven en mensen met een verstandelijke beperking, een mooie uitdaging.

Meer informatie over bestuurswerk bij Prokkel kun je krijgen bij Karolien Pouwels (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 06-41488537). We horen graag van jou!

Mijn verhaal
Mijn verhaal

Graag delen wij verhalen van mensen die staan rondom een broer, zus of kind met een beperking.
Ook jouw verhaal delen? Laat het ons weten en neem contact op met Sien door te mailen naar info@sien.nl.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!