Ouders: deel je verhaal

Ik ben anders net als jijJij bent anders net als ik
Afbeelding bij het artikel Ouders: deel je verhaal

Voor een serie gefilmde ervaringsverhalen is Emp/Ouder op zoek naar ouders. Iets voor jou? Emp/Ouder wil middels filmpjes alle facetten van het ouderschap voor een zorgkind voor een breed publiek zichtbaar maken.

Deel bijzondere momenten met je kind. Dat ene moment dat je zo trots was op je kind, die doorwaakte nacht in het ziekenhuis waarbij het uiteindelijk toch goed kwam, het verdriet dat je soms overvalt, maar ook het plezier samen: al deze ervaringen zijn waardevol voor andere ouders van een kind met een beperking of chronische ziekte. Voor een serie gefilmde ervaringsverhalen zoeken we ouders. Iets voor jou?

We willen alle facetten van het ouderschap voor een zorgkind voor een breed publiek zichtbaar maken. Daarom roepen we jullie op je persoonlijke leuke, lastige, uitdagende, hilarische, ontroerende, pijnlijke verhalen te komen vertellen. Wat zijn de mooiste, leukste, lastigste indrukwekkendste of meest aangrijpende momenten die jij als ouder van een zorgkind hebt meegemaakt? Waar genieten jullie van? Waar loop je tegen aan?

Praktische info

Data:    De volgende dagen zitten we voor je klaar met een professionele filmset:

  • Maandagmiddag 3 september t/m vrijdagochtend 7 september
  • Maandagmiddag 24 september t/m vrijdagochtend 28 september

Locatie: Opnames worden in Utrecht gehouden en jouw reiskosten worden uiteraard vergoed! Je krijgt een leuk bedankje als je meedoet
Tijd:      We filmen je een uur, waarin we een interview met je houden in een vaste cameraopstelling.
Meedoen: Wil je meewerken aan het samenstellen van deze verzameling van ervaringsverhalen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarbij de volgende informatie:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Data/tijden waarop je zou kunnen
  • Aandoening/ziekte van je kind

Zodra je jezelf hebt opgegeven nemen we contact met je op.

De initiatiefnemer van deze serie is Emp/Ouder, een gezamenlijk project van negen landelijke belangenorganisaties om ouders van een kind met een beperking of chronische ziekte te versterken in hun rol als “zorgregisseur” van hun kind.

www.empouder.nl

Mijn verhaal
Mijn verhaal

Graag delen wij verhalen van mensen die staan rondom een broer, zus of kind met een beperking.
Ook jouw verhaal delen? Laat het ons weten en neem contact op met Sien door te mailen naar info@sien.nl.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!