Stuur deze pagina door

Word donateur

Draagt u het werk van Sien een warm hart toe? Wilt u bijdragen aan het verbeteren van de positie van mensen met een verstandelijke beperking?

Steun ons!

Sien is grotendeels afhankelijk van bijdragen van leden, vrienden en donateurs. De financiële steun van de overheid is de laatste jaren drastisch teruggedraaid. Uw bijdrage is daarom meer dan welkom.

Vriend worden

Voor € 20,00 per jaar bent u officieel vriend van Sien. Mede dankzij onze vrienden kunnen wij ons blijven inzetten voor mensen met een verstandelijke beperking en hun omgeving. Minder of juist meer geven mag natuurlijk ook.

Vul het onderstaande formulier in om vriend te worden van Sien.

Doneren

Andere giften of donaties kunt u overmaken op rekeningnummer NL45 RABO 0132 9358 05 t.n.v. Sien, te Utrecht.

ANBI 

Sien is een Algemeen nut beogende instelling (ANBI), dit betekent dat u een gift op uw belastingaangifte als aftrekpost kunt opvoeren. En dat Sien geen belasting hoeft te betalen over het bedrag dat wij van u ontvangen.

Ja, ik word vriend van Sien

  •  *

* verplicht in te vullen

Schenken

Schenken

U bepaalt met een testament zélf wat er later met uw bezit gebeurt. Het is goed om daar over na te denken. Het kan fijn zijn om te weten dat alles goed geregeld is, en te leven in het besef dat ook u in de toekomst bijdraagt aan een betere wereld. Een testament laat u opstellen door een notaris die uzelf uitkiest.

> lees meer