Stuur deze pagina door

Meldactie: geef signalen door over problemen in de zorg voor zwaar beperkte kinderen

18 april 2017

Ouders van ernstig meervoudig beperkte kinderen luiden de noodklok. Zij zijn al een flink aantal jaar aan het strijden om de zorg voor hun kind goed te regelen. Sien en KansPlus zijn een meldactie gestart om nog beter zicht te krijgen op de problemen die ervaren worden. Bij verantwoordelijke instanties zoals zorgaanbieders, zorgkantoren en gemeenten willen wij deze concrete signalen neerleggen met de vraag om met oplossingen te komen.

Bent u verantwoordelijk voor de zorg voor een ernstig meervoudig beperkt (volwassen) kind, broer of zus? Vul dan het online formulier van deze meldactie in! 

https://nl.surveymonkey.com/r/meldactie-EMB

Alvast heel hartelijk bedankt voor uw inbreng. Wij gaan ermee aan de slag om deze signalen door te geven richting politiek en zorgaanbieders. 

Zaterdag 8 april 2017 was er in de uitzending van het consumentenprogramma Kassa aandacht voor deze groep. U kunt de uitzending hier terugkijken. Sien en KansPlus zijn naar aanleiding van deze uitzending een meldactie gestart om nog beter zicht te krijgen op de problemen die ervaren worden.