Stuur deze pagina door

Nieuws

27 februari 2018

Zorgen om nieuwe wet 'Zorg en Dwang'

Op 23 januari is de nieuwe Wet zorg en dwang aangenomen in de Eerste Kamer. De bedoeling is dat daarmee de rechten van mensen met een verstandelijke beperking  beter worden geregeld als er sprake is van onvrijwillige zorg. De uitwerking van deze wet baart Sien ernstig zorgen. Daarom stuurde zij samen met o.a. KansPlus een brief naar de minister

lees verder

27 februari 2018

Ouders gezocht voor visitaties zorgaanbieders

Zorgaanbieders zijn verplicht een kwaliteitsrapport op te stellen en eens per twee jaar wordt dit rapport besproken met een aantal externen. Ook ouders en verwanten worden uitgenodigd om hieraan een bijdrage te leveren aan deze externe visitatie vanuit clienten- en/of verwantenperspectief.

lees verder

29 januari 2018

Vacature bestuur Sien

Per januari 2018 is er een vacature ontstaan voor een algemeen bestuurslid. Het bestuur komt graag in contact met kandidaten die zich willen inzetten voor de belangen van mensen met een verstandelijke beperking en hun familie.

lees verder

23 januari 2018

Leden gezocht voor werkgroep 'Kinderen van verstandelijk beperkte ouders'

Sien heeft een werkgroep die bestaat uit kinderen van verstandelijk beperkte ouders. Deze werkgroep richt zich zowel op lotgenoten als op mensen die beroepshalve met deze doelgroep werken. Het is nodig dat meer kinderen van ouders met een beperking zich melden. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Mail dan naar info@sien.nl.

lees verder