Stuur deze pagina door

Sien helpt, adviseert en wijst u de weg

Sien komt op voor de belangen van mensen met een verstandelijke beperking en hun directe omgeving. We helpen, adviseren en informeren bij belangrijke onderwerpen zoals geld, zorg en participatie.

Met onze leden en vrienden werken we aan een samenleving waar mensen met een verstandelijke beperking gewoon kunnen meedoen, net als ieder ander.

Vragen kunnen zijn: Wat is mijn inbreng bij het opstellen van een zorgplan? Wat betekent die wet voor mijn financiële situatie? Wat is het verschil tussen mentorschap en curatele? Hoe zit het precies met eigen vermogen en eigen bijdrage? Waar moet ik een indicatie voor zorg en begeleiding aanvragen? 

Ook geven wij verschillende cursussen en bieden wij de mogelijkheid om via het lotgenotencontact deel te nemen aan activiteiten en andere mensen te ontmoeten. 

In onze 'Bibliotheek' bieden we brochures en boekjes aan boordevol handige tips en nuttige informatie. De brochures zijn voor onze leden gratis te downloaden. 

Nog geen lid of vriend van Sien? Doe mee!.

Tiebe is ook Sien!

Tiebe is ook Sien!

Tiebe is anders. Maar hij is ook weer hetzelfde. Hij is een mens, met een eigen karakter, een eigen leven. Net als iedereen. Tiebe is een prachtjoch. Hij heeft altijd goede zin, is niet verlegen en staat open voor iedereen. Mijn man en ik zijn al ontzettend positief ingesteld, maar van Tiebe leren we nog iedere dag.

> lees meer